2023-01-21 96 views
呢日好想食甜品,就諗起Espuma😊 佢哋嘅甜品又靚又好味,而且lunch set幾抵食🤔 一於去個度食lunch啦( ˘ ³˘)♥︎ 🎈流心軟芝士麻糬厚鬆餅 $135先講重點😜 我最期待嘅甜品pancake❣︎ 即時製作,要等30分鐘都作得嘅😋 香噴噴上檯,陣陣蛋香,一切開~ 芝士奶香迅速流出🥹 我已經流晒口水啦~~~ 食到好滿足呀🥰🎈Lunch set 香蒜波菜雞肉薄餅 $88呢個薄餅材料簡單,但味道可口,而且餅底相當薄脆,令我一塊接一塊咁,食唔停口🤗🎈Lunch set 醬燒豬肋骨配炸薯條 $128 想食薯條,就叫咗份ribs配薯條嚟試試。醬燒豬肋骨入味軟腍,薯條亦好香脆🤔 以上Lunch set 都跟白餐湯、沙律、精選甜品、同飲品,加埋個環境又大又靚又舒服,值回票價啦♡︎🎈牛肉芝士蔥油餅 $98我仲叫咗份小食,雖然同我預期就有啲唔同,但個酥皮香脆熱焫,味道都唔錯㗎😙

🎈流心軟芝士麻糬厚鬆餅 $135

🎈Lunch set 香蒜波菜雞肉薄餅 $88