2017-07-15
公司同事話想試,就同佢黎試下一入黎裝修幾靚,坐位唔迫,唯一唔好係坐高椅(普通位已經滿座),相信普通位會舒服d首先黎個薯仔湯,個湯感覺幾稀,但估唔到飲落唔錯,好香。麵包係歐式包加蕃茄,感覺清新主菜,Set lunch 選擇唔多,我地2個都選雞肉意粉。講明係新鮮意粉,食落同乾意粉有明顯分別,但可惜味道上唔算出色,好彩個汁分量岩岩好,唔會太乾/濕,意粉上有d果仁,可以增加口感。跟住加$20要左個homemade tiramisu,岩岩食個陣太冰,無咩味道,但食食下又覺得好好食,好香,最有驚喜係佢set lunch唔包野飲,同事叫左杯咖啡(跟set有半價,大概$2x杯),賣相吸引整體黎講,成間餐廳最好係環境,味道ok,如果想靜靜地係度食餐飯,傾下計,其實都幾唔錯