2020-10-21 179 views
疫情漸漸舒緩,今晚約友人在圓方這餐廳🍴聚聚,環境、服務、食物質素都令我非常滿意😍泰國過江龍品牌餐廳,裝修設計好有水準,防疫設施足夠,客人隔離距離足夠,坐得舒適自在,很有渡假feel🥰餐廳menu有不同選擇,我們偏向海鮮類,馬上Order 了幾款,坐定定等食😝啖啖蟹肉黃咖喱虎蝦配印度煎餅$228,一上枱,大量黃咖喱散發嘅香味,真係流晒口水,白色嘅係啖啖蟹肉,可能隻碟大大隻,望落去虎蝦好似細隻左,咁係我話俾你聽,佢一啲都唔細架😂配煎餅沾啲黃咖喱汁,好味到你連手指都啜埋😋😋😋豬頸肉配糯米飯$108,糯米飯唔同我哋平時食開嘅軟度,咬落比較硬身啲,暖暖哋,豬頸肉好爽口夠味👍🏻柚子沙律$98,甜甜酸酸,開胃醒神!冬蔭大蝦帶子螺絲粉$148,帶子同蝦到好入味,配螺絲粉嘅效果又比我想像好好多喎,好快就俾我哋K.O.左😂 Order左兩款甜品,我非常鍾意呢個芒果千層蛋糕🍰,切落去嘅時候已經感覺到一層層格格聲,入口層次感非常豐富,芒果夠甜,不可錯過👍🏻呢度坐得舒服,服務又好,而且價錢合理,真係好值得推薦比大家🤗
配煎餅沾啲黃咖喱汁,好味到你連手指都啜埋😋😋😋
柚子沙律$98,甜甜酸酸,開胃醒神!