2018-02-25 275 views
▶️設計格式上黑刻字配白色階磚 感覺上好似去實驗室參觀😲▶️一入門口就看見很多特色公仔擺設及客人們影相😛▶️餐牌設計都很有特色▶️餐廳都是放了簡單擺設 放了幾樣嘅飾品 另一種風味▶️這個環境拍攝很美 因為餐廳內放有可愛的白雲難以抗拒相機拍攝下來留念😲▶️Jasmine Hot Tea 最特別之處有個珍寶珠 原來係隔住茶葉架 非常有創意👍🏻▶️這個是Okinawa Purple 啲搶眼紫色 擺設很有心思配上紅豆雪糕 仲要紫薯撻剛剛熱辣辣👍🏻▶️這個Molten Earl Grey 都是撻 不過自己忘記咗什麼味道😐▶️這個Para Para Sakura 突然之間好想唱一首歌張敬軒嘅 櫻花樹下 情景真係好相似👍🏻▶️這個隆重介紹Mount Fuji 幾個月之前 瘋狂網上流傳 來到一定要食這個富士山 🗻 🤩▶️其實在近驚啲睇賣相真係很美 真的要拍照📷打卡到IG or Facebook😎Ps:原來每位甜品師好用心製作甜品,都不容易真心覺得很利害😍👍🏻

▶️設計格式上黑刻字配白色階磚 感覺上好似去實驗室參觀😲

▶️其實在近驚啲睇賣相真係很美 真的要拍照📷
打卡到IG or Facebook😎

2017-11-25
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$600 (Tea)
  • Mount Fuji
  • Okinawa Purple