2019-11-07
📍精美健康和風定食 -- 蜜庵本膳🏠小編好中意日本嘅一汁三食嗰種住家嘅感覺❤今日特登去咗呢間bookmark咗好耐嘅蜜庵本膳拔草😍-------⭐自選午餐定食($128)三主菜定食 包括 ⚫冷盤主菜:南瓜薯仔沙律⚫鍋物主菜:汁煮豚肉鍋⚫燒物:鹽燒有機珍寶菇⚫十榖飯⚫玉子燒⚫麵豉湯,沙律,焙茶咖啡雪糕⭐南瓜薯仔沙律食落creamy 好綿嘅感覺!😍仲食到絲絲南瓜嘅口感 好正😍⭐汁煮豚肉鍋湯底幾清 用大蔥調味 豚肉有五大塊 肥肉唔多👍肉質都幾腍⭐有機鹽燒珍寶菇幾驚喜 咬落去係爆晒汁 好juicy!!!⭐玉子燒見到印左HK已經覺得好有心思😭😭😭食落甜甜地好有蛋香👍⭐焙茶咖啡雪糕呢個真係好正!!😭首先焙茶味係好濃 之後慢慢滲出咖啡味 兩者好夾❤而且佢係素雪糕 少咗一份甜膩感 大愛❤-------總括黎講質素幾高❤食材簡單 但煮得好味😍而且好健康😍店舖環境都好舒服 店員又好有禮貌👍雖然以午餐黎講係偏貴 但小編覺得物有所值👍另外呢間仲要係黃店黎架!大家快啲去懲罰佢啦😍-------價錢:$128--------評分(10分滿分)賣相:8味道:9性價比:8回頭率:7--------店鋪資料名稱:蜜庵本
📍精美健康和風定食 -- 蜜庵本膳🏠
-------
⭐自選午餐定食($128)
三主菜定食 包括
⚫冷盤主菜:南瓜薯仔沙律
⚫鍋物主菜:汁煮豚肉鍋
⚫燒物:鹽燒有機珍寶菇
⚫十榖飯
⚫玉子燒
⚫麵豉湯,沙律,焙茶咖啡雪糕
⭐南瓜薯仔沙律
⭐汁煮豚肉鍋
湯底幾清 用大蔥調味 豚肉有五大塊 肥肉唔多👍肉質都幾腍
⭐有機鹽燒珍寶菇
幾驚喜 咬落去係爆晒汁 好juicy!!!
⭐玉子燒
見到印左HK已經覺得好有心思😭😭😭食落甜甜地好有蛋香👍
⭐焙茶咖啡雪糕
價錢:$128
--------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:9