Hiring
$18,000-$25,000
Monthly (Negotiable)
$14,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
2022-09-04 280 views
Haagen-dazs出咗雪糕月餅,咁有同事適逢中秋節就送左一張換領劵俾我,機會難得就試一試🤔拎既時候會包埋一袋乾冰喺盒入面保冷,聽店員講係可以維持到一小時,另加保温袋保温,確保雪糕唔會溶。總共有以下款式各一:-比利時朱古力雪糕月餅-曲奇雲呢拿雪糕月餅-夏威夷果仁雪糕月餅-濃香牛乳雪糕月餅俾我形容既話佢地會係月餅形狀既雪糕,外層用黑朱古力或白朱古力包裹,咁仲算唔算係月餅就見人見智啦😅對我黎講就冇所謂,重點係佢好唔好味😋月餅上面係硬既黑或白朱古力片,外層朱古力薄脆。雪糕部分幼滑香濃,甜度岩岩好👍個人最鍾意係比利時朱古力味,朱古力味道夠重😍但係唔會過甜。雪糕月餅當係飯後甜品算係唔錯既選擇。

總共有以下款式各一:
-比利時朱古力雪糕月餅