2016-12-02 785 views
今日同朋友去食飯又想傾計,成班女仔當然想係食甜品啦,最後就去左近排覺得好味道的這店!~去到大約9點多都差不多滿座,最後我地坐係最入果張桌,音樂比較大聲同嘈。我地4個女仔叫左3個甜品和一個茶…最後每人$53傾下計都吾錯。紫薯窩夫配雲尼拿雪糕$62…窩夫有2大片份量十足!~紫薯講真堅多,但窩夫比較淋身左少少,加上甜甜的糖漿一齊食還可以啦,但雲尼拿雪糕只屬普通味道不太特別。焙茶班㦸加金莎雪糕…班㦸淋身冇咩蛋味,焙茶醬濃味吾錯,有點失望吾夠軟熟,幸好加上返一個少有的金莎雪糕,味道吾太甜,整體可以都幾飽肚。佛手柚班㦸配柚子雪芭 $56..這間店我最愛係佛手柚,因為係其他地方比較少有,今次薄身班㦸加上吉士好味道吾太甜,配上最愛的柚子味十分清新,依然好味道。

2016-12-01
$53 (Last Night Supper)