2020-05-21 441 views
天氣炎熱,食完晚飯自然想食D涼浸浸既甜品降下溫,呢個時候糖水就係一個非常之好既選擇!呢間嘆甜品平時經過得多,次次都好多人等緊位,今晚都唔例外,所以我地決定都係買外賣番屋企食快D。睇餐牌.,中西甜品都好齊,仲有好多款小食可以揀,岩晒我呢D口痕痕喜歡食宵夜既人。睇黎睇去,最後揀左2碗糖水&2隻小食糖水-芒果小丸子加蜂蜜水晶:第1次食蜂蜜水晶,感覺好似食緊蜂蜜味既啫哩,不過就冇啫哩咁林,幾好咬口;小丸子有勁多,有一半食唔晒要放棄,再食埋D芒果肉真係好飽。-芒果涼粉芒果汁底:朋友話個茫果汁底唔夠甜同唔夠杰,涼粉就正正常常小食-炸雞翼:超香口,好脆又夠辣,配埋D凍野飲好夾-炸雞軟骨:份量略少,味道幾好,炸得好脆

睇黎睇去,最後揀左2碗糖水&2隻小食

糖水

小食
-炸雞翼:超香口,好脆又夠辣,配埋D凍野飲好夾

-炸雞軟骨:份量略少,味道幾好,炸得好脆