2020-01-01 702 views
我哋嚟到呢間鋪頭嘅時候入邊得小貓幾隻 我哋嚇咗一下😂😂不過我哋最後都係入咗去食😎都幾好食 唔錯既 可能北角呢間鋪頭個地理位置比較偏僻少少 所以晚市真係冇乜人🙊🙊·蘋果咖喱雞扒糙米飯 $51佢個咖喱係比較甜甜地個種 不過記住要叫佢多汁 如果唔係個咖喱汁就會唔夠撈飯keke😍·金湯南瓜雞絲健康煮配米線 $51呢個好好食呀 本身我係嗌比自己架😭因為我見網上面啲相好靚 好似好好食咁 點知原來佢個南瓜湯係類似壽喜燒個種湯底加南瓜塊 唔係南瓜蓉個種 所以我唔食得😭😭因為我下爬個傷口唔可以食豉油😢😢所以最後我就同男朋友交換咗 佢食咗呢個米線 我就食佢嗌嘅咖喱飯 等我之後唔洗戒口我要再黎食呢個😤😤··📍北角七姊妹道14-16號地舖📍灣仔機利臣街4號地下
蘋果咖喱雞扒糙米飯 $51
金湯南瓜雞絲健康煮配米線 $51
📍北角七姊妹道14-16號地舖
📍灣仔機利臣街4號地下
蘋果咖喱雞扒糙米飯
金湯南瓜雞絲健康煮配米線
$60 (Dinner)
蘋果咖喱雞扒糙米飯
金湯南瓜雞絲健康煮配米線