呢間係同事介紹我嘅,佢係咁話呢間好抵,問我有冇興趣試,我對素食唔抗拒,就即管試下。同事預先打電話講低要咩餸同幾點去拎,到拎時再比錢即可。佢地每日都會喺FB同IG PO 6至7款餸比你揀,我叫左個三餸飯,$33,兩餸飯就$30,呢個價錢仲要有碗例湯,喺中上環呢啲地方真係難能可貴🥺不過堂食就貴十零蚊左右,咁梗係買外賣啦。內容物有蕃茄炒蛋、薯仔炆冬菇、薑汁炒芥蘭加白飯(可以走飯),同埋青紅蘿蔔粟米湯,餸同湯料比得好足,所有食物你係食得出係新鮮同無落味精,尤其係個湯,清甜到不得了唔好望個餐盒好似細細個,食完都好飽肚。總結呢餐啲食物非常對得起佢嘅價錢,即使唔係糧尾都絕對會再幫襯。

唔好望個餐盒好似細細個,食完都好飽肚。

蕃茄炒蛋、薯仔炆冬菇、薑汁炒芥蘭、青紅蘿蔔粟米湯
2021-10-26