2019-10-03 804 views
嘉豐嘅點心其實我食咗4年幾了,住沙田嘅我地有時真係專登揸車去九龍城食。今次又趁阿女番咗學同老公拍拖去飲早茶。嘉豐嘅茶介只係$4一位,而且佢啲水好夠熱,水滾茶靚。點心嘅種類都好多,我地叫咗4個點心,連茶介都只係$100,無加一。其實真係好經濟實惠,難怪無論早茶定晚茶,店內都起碼有8成滿座。今次食咗4個點心,尤其推介糯米雞,超足料!雞肉、咸蛋、肥豬肉都有齊,食完都已經飽飽地。雪山叉燒包味道幾好,不過唔夠熱。古法馬拉糕真係傳統嘅馬拉糕,夠熱又唔會太甜,正!燒賣係正常水準,不錯。最後想講佢個辣椒油真係好正,點少少已經好辣好香。最後想講,我發現座位附近都有蟻行嚟行去,希望店家會改善一下衛生環境啦。
嘉豐嘅茶介只係$4一位,而且佢啲水好夠熱,水滾茶靚。

糯米雞

最後想講佢個辣椒油真係好正,點少少已經好辣好香。
辣椒油
糯米雞