2021-02-07 308 views
高質丼真係唔係成日見到!依間仲有得打邊爐、飯類、丼類,好多選擇嫁!本身想叫龍蝦丼,不過店員話冇貨,真係有d失望啊... 最估唔到係連拖羅蓉都冇呢🙈所以就叫左我本身想要既海膽魚子爆丼,之後就試下個紅白炙燒丼。海膽魚子爆丼... 必叫海膽丼😍份量我諗差唔多有半板咁多!海膽味道鮮甜,每塊都好完整!好食過好多連鎖店!三文魚子粒粒包滿,一樣都係咁鮮😚紅白炙燒丼... 入面有炙燒群邊、炙燒三文魚同炙燒三文魚腩,炙燒過既魚生油脂更香更豐富!兩款丼底下既並非普通白飯,而係日本米赤醋飯😚有少少味道,但我鐘意再落少少豉油調下味丼飯仲有日式綠茶同麵豉湯送,丼飯望落份最唔多,但食哂成個餐都好夠飽嫁。

2021-01-26
$150 (Lunch)