2022-11-07
同事又帶左我地去左一個好地方不過呢個地方無自己車入去都幾吾方便交通真係好遠甘遠都有好多人會入黎估計原因係吾洗自己準備食物什麼都應有盡有仲要有哥哥幫我地開嘛爐吾洗自己甘辛苦當日天氣去到夜晚落好大雨幸好同事book 到最後一架車仔另我地吾洗淋雨👍🏻👍🏻食物種類有好多選擇真係可以燒足全日佢地醃製的食物基本都吾洗再額外再加調味醬免費任食燒烤食物蒜蓉雞翼 麻辣雞翼 黑椒雞翼 蝦醬雞翼 香草雞全翼 香草雞扒 香辣雞腎 麻辣雞腎原味牛扒 黑椒牛扒蒜蓉豬扒 香茅豬頸肉 薑汁芝麻五花肉 蜜汁叉燒 金沙骨多春魚 魚柳 咖喱魷魚蟹子丸 花枝丸 貢丸 牛丸 魚蛋 芝心丸 墨汁墨魚丸 龍蝦丸 蔥花魷魚丸漢堡扒 燒賣 腸仔 芝士腸 紅腸 迷你司華力腸 迷你雞豬肉腸 意大利香草腸粟米 豆卜 蕃薯 三色椒 翠玉瓜 茄子 尖椒 秀珍菇 鮮冬菇 雞睥菇 秋葵吐司 烏冬 免費調味料燒烤蜜糖 豉油 茄汁 沙茶醬 辣椒油 蒜蓉 日式燒汁 泰式雞醬免費糖水星期六/日及公眾假期免費限量供應糖水,送完即止免費餐具免費限量供應 : 燒烤叉 叉 碟 紙巾 蜜糖兜 蜜糖掃 膠手套 食物盤自費燒烤食物棉花糖 菠蘿 金菇 薯片自費調味料辣椒
不過呢個地方無自己車入去都幾吾方便
蒜蓉豬扒 香茅豬頸肉 薑汁芝麻五花肉 蜜汁叉燒 金沙骨
吐司 烏冬
免費調味料
免費糖水
星期六/日及公眾假期免費限量供應糖水,送完即止
免費餐具
免費限量供應 : 燒烤叉 叉 碟 紙巾 蜜糖兜 蜜糖掃 膠
手套 食物盤
自費燒烤食物
棉花糖 菠蘿 金菇 薯片自費調味料
辣椒仔(Tabasco) 美極 牛油自費燒烤用品
燒烤網 燒烤夾 鋁(錫)紙 鋁(錫)紙盤
客人可以自攜食物、餐具及燒烤用品
但不可自攜飲品(紅酒/白酒/烈酒/水除外)
自攜飲品開瓶費每支或每罐50元
我地自己仲帶左少少其他食物去