2023-07-23
💤放假難得瞓到自然醒😴瞓醒搵間舒服嘅餐廳嘆番個Brunch先😛🍴今次揀咗之前bookmark左嘅Lost Star嘆番個Summer Brunch☕️「轉角找到好心情」❤️❤️🍵是日餐湯:今次嘅餐湯係薯仔濃湯🥔口感好幼滑🔥真材實料嘅味道夠曬香濃呀🤤🥪法國100%純鴨肝醬多士:食落口嘅鴨肝醬口感軟綿👅味道又濃厚👍配埋烤🉐️香香脆脆嘅多士真係絕配💯🥗香芒魚柳配北非小米沙律:呢個香芒魚柳配北非小米沙律賣相已經令我好開胃嚕🤤又甜又多汁嘅芒果配埋煎到脆卜卜嘅魚柳🔥非常之惹味喔💯配埋呢個健康嘅小米做沙律🥗整體視覺味覺都好享受呢🥳🧆香烤新西蘭肉眼8oz : 肉眼扒下面鋪滿我好鍾意嘅南瓜🎃烤過嘅南瓜味道更加甜👅肉眼扒我就order左7成熟度🔥咬入口肉眼嫰滑🥩唔錯💯🍰巴斯克焦香芝士蛋糕:呢個蛋糕🈶️驚喜喔🥳芝味超香濃口感又夠軟滑🤤外皮仲有陣陣焦香🔥甜而不膩👍🍨意式冰淇淋咖啡:將香濃嘅咖啡倒埋落去個雪糕度一齊食🍧味道一流👅☕️玫瑰牛奶咖啡、牛奶咖啡:用咁靚嘅high tea杯冲出嚟嘅咖啡☕️香味俱全💯