2024-08-04 184 views
今日去咗紅磡探朋友, 諗住買啲嘢飲上去, 見到呢間台式飲品店~買左一杯菠蘿爆檸冰茶加椰果同一杯葡萄爆檸冰茶加雪梨凍凍! 佢嘅包裝係鐵汽水罐, 都幾特別! 菠蘿爆檸冰茶, 菠蘿味都幾出, 又唔會蓋過個茶底味, 仲有一絲絲嘅菠蘿肉添, 我地加左椰果好有咬口, 幾好飲! 成個感覺好清新, 好消暑, 夏天飲啱晒!葡萄爆檸冰茶, 都有濃濃嘅提子汁味, 雖然冇提子肉喺入邊但係都幾好飲, 唔會有藥水味~ 感覺好天然! 我哋加咗雪梨凍凍, 好似啫喱咁幾夾幾好飲!而家買嘢飲仲記得有刮刮樂杯套送!有機會可以任揀一杯免費飲品, 或者有$5即用現金卷, 同滿$50-$10添!

而家買嘢飲仲記得有刮刮樂杯套送!
TakeAway