2022-12-23 1626 views
宵夜最適合嚟食串燒🌙 比起幾年黎今次嚟雖然都要等一段時間但係唔會好迫😅 環境同衛生坦白講就真係麻麻哋🌝 Feel到係油淋淋既 但係抱住風味嘅心態就算數🤣 因為燒得真係好香同埋醬汁味一流🔥 呢個價錢撇除環境因素係抵食嘅💰⭐️ 蛋炒腸粉 🍳除咗串燒之外最出名嘅👍🏻 炒得脆口唔太油 腸粉本身冇乜味靠醬料搭夠🧂⭐️ 招牌燒雞全翼 🍗⭐️ 燒雞肉 🐔雞翼燒得有碳香同唔乾🤪 一定要配獨門沙嗲汁試一試🌶⭐️ 燒爆汁臘腸 🍖 ⭐️ 蜜汁叉燒 🥩第一啖食果然爆汁好有風味💥但係食晒成條臘腸感覺真係有啲油🥹 叉燒口感比較Juicy調味比較甜效果又出奇地夾❤️⭐️ 肥牛金菇卷 🍄⭐️ 芝心丸 🍢經典嘅串燒食物唔會出錯😛 肥牛比我想像中唔會太肥⭐️ 燒茄子 🍆⭐️ 燒娃娃菜 🥦加上孜然粉真係好正🌱 兩種蔬菜都燒得軟硬度適中🥬⭐️ 脆肉瓜 🥒⭐️ 燒菠蘿 🍍菠蘿越燒越香💛糖分Caramelize曬特別正
蛋炒腸粉

⭐️ 蛋炒腸粉 🍳