I's Corner (紅磡)📍紅磡北拱街8號薈點地下1號舖🤔💭有冇諗過10個人就可以響餐廳包場,仲要可以任食3小時?🤩💁🏻‍♀️上星期去咗呢間餐廳食飯🍽️,發現佢哋推出咗包場計劃✨,3小時任飲任食都只係$308 (星期一至四)💕,就算係weekend都只係 $338❣️!最重要係雖然任食,但質素依然維持高水準!食飽飽仲可以唱K添🎶🎵🏠位於紅磡嘅呢間以cafe為主題嘅餐廳已經屹立呢區有七年,處於一個旺中帶靜正嘅位置,weekend過嚟食個brunch都應該會有一種好chill嘅感覺!🥗🍟小食選擇種類多又多元化,🍔佢地嘅Burger係出奇地多款式變化!🍷而飲品方面連紅白酒都可以任飲,👯‍♀️👯‍♀️同朋友去嗰度gathering一個價錢可以任飲任食,真係可以好暢快🤤💁🏻‍♀️我自己就最欣賞佢哋嘅主菜,有兩款重點推介必食之選:🔅香草烤紐西蘭羊架做到外層焦香,內裡肉質依然保持軟稔多汁!而且羊酥味比較微弱,燒到骨肉分離嘅狀態,香脆出色!🔅加拿大 Northern Gold AAA+ 西冷牛扒(約300g)order咗呢個係medium rare, 生熟程度控制得好好,就算三成熟都冇血水流出。肉感重得來又唔
I's Corner (紅磡)
📍紅磡北拱街8號薈點地下1號舖

🔅香草烤紐西蘭羊架

order咗呢個係medium rare, 生熟程度控制得好好,就算三成熟都冇血水流出。肉感重得來又唔會乾,而且肥瘦適中,調味又恰到好處。係高質嘅!
2023-11-29