2016-01-18 468 views
今日黎到紅磡唔知食咩好 友人就提議搵間cafe坐低休息下 所以搵左一搵 就決定入到cafe charm食下野 傾下計 培茶拿鐵濃香的培茶 入口淡淡茶香,味道甜而不膩,入口清新,及人一種很Fresh的感覺。 炸魚薯條炸魚夠哂大件,外層炸得香脆香口,亦都非常薄粉,魚肉非常滑溜。炸魚配上松露忌廉醬,味道香濃惹味,食完一啖只會有再食多一啖的意頭。 美式炸雞翼外層炸得香脆,雞翼外層只有薄薄的炸粉。雞翼肉質嫩滑香口,肉汁豐富。配上泰式酸辣醬味道清新惹味,微辣的味道更令人開胃。 明太子煙肉忌廉意粉明太子咸香味濃,煙肉香口惹味。忌廉醬包住每條意粉,黏口濃香,把意粉吃完,可以是完全沒有醬汁剩下的,在收汁的功夫上做的非常好。
培茶拿鐵

炸魚薯條