2016-09-24
✏️「白汁忌廉野菌蛽肉意粉」❤️今次推介既係我係紅磡最愛既cafe 最鐘意去果到食意粉 老闆好nice架 次次都好熱情咁招呼我地 個白汁忌廉好濃味 落左好多香草所以食落好香口 蛽肉都好足料 dinner set 包埋飲品 大約$70-90都有 就咁一杯熱朱古力 賣相都好靚好有心思 餐廳既意粉價錢比普通意粉貴少少不過好值呀💕仲要推介埋佢個自家用新鮮蘑菇 即磨既「忌廉蘑菇湯」 加$15 係啖啖都有勁多蘑菇蓉 完全唔係用罐頭溝出黎 食落好好滿足 去到一定要試呀😍😍😍✏️「黑松露三文魚意粉」❤️跟住介紹既係我係紅磡食過最好食既意粉(無誇張架) 本身好鍾意食黑松露 落得都算重手 配合埋白汁忌廉 食落去好濃郁好香口好creamy 加埋好足料 炒得又滑又完全唔腥既三文魚 簡直係天堂間既美食😭😭😭 我經常推介LE呢個意粉比fd食 希望你地都會鍾意😘💕
今次推介既係我係紅磡最愛既cafe 最鐘意去果到食意粉 老闆好nice架 次次都好熱情咁招呼我地 個白汁忌廉好濃味 落左好多香草所以食落好香口 蛽肉都好足料 dinner set 包埋飲品 大約$70-90都有 就咁一杯熱朱古力 賣相都好靚好有心思 餐廳既意粉價錢比普通意粉貴少少不過好值呀💕 仲要推介埋佢個自家用新鮮蘑菇 即磨既「忌廉蘑菇湯」 加$15 係啖啖都有勁多蘑菇蓉 完全唔係用罐頭溝出黎 食落好好滿足 去到一定要試呀😍😍😍 ✏️「黑松露三文魚意粉」❤️