2019-11-04 1881 views
成日行過,都未食過...但其實呢間嘢就唔係好顯眼嘅喺地鐵站天橋底下面位置啦 . 咁其實就唔太易搵嘅, 如果唔係住呢區嘅朋友呢可能就有啲難搵呀!! 咁今晚呢就食我嘅生日飯啦, 佢地用平樣MENU,,, 有特價餐/正價SET.... 平個DSET只包湯同野飲only,,,, &主餐牌主食大約$100~200, 轉套餐包沙律,包,飲品同甜品,只係加番$68, 份量都OK!!  咁我哋嗌咗2份牛扒啦, 卡幫尼, 2份雞扒啦.... 同埋叫SET嘅咁佢會係送甜品但係個甜品就十分十分之精緻舊蛋糕仔好似手指公咁大嚿真係好細呀, 所以呢我哋就都係再另外出去食甜品呢!! 講返服務嗰方面呢佢係得兩三個staff囉, 咁其實服務都ok嘅不過就比較慢啲, 因為可能人手比較少食物都OK,,, 牛扒薄唔算大件, 唔難食嘅, 但overall 我最唔LIKE 佢D碟, 感覺怪怪咁,, 好似就快比我砌爛咁好明顯係質地問題,可能係我唔識欣賞呀
成日行過,都未食過...
但係個甜品就十分十分之精緻
舊蛋糕仔好似手指公咁大嚿
真係好細呀, 所以呢我哋就都係再另外出去食甜品呢!!
食物都OK,,, 牛扒薄唔算大件, 唔難食嘅,
好明顯係質地問題,可能係我唔識欣賞呀
三文魚沙律
雞扒飯
牛扒1
牛扒2
Carbonara
跟set 送的dessert
2019-11-02
$150 (Dinner)
Celebration
Birthday