2018-07-30
同男朋友浪漫一下,黎到Gordon Ramsay 既餐廳据扒,呢到氣氛好好,暗暗地,好有情調。星期一唔算太多人。 坐低一陣 熱辣辣的 麵包奉上, 我揀咗一個上面有葵花籽的, 內裏好軟熟。由於男朋友食well done 牛扒,食開medium rare 既本小姐當然要一人一份啦。回想第一次同佢食,佢話靚既牛扒well done 係好好食同埋會冧身。我當時以為佢講笑,點知會係真。。。牛扒好好味,好juicy 好冧身,當然係本小姐的medium rare 啦!不過公道來講,佢的well done 都係好似佢講的。 呢個係side dish 既然grilled green, 份量都可以。 另外,我地有order 兩柸紅酒,佢竟然先俾我地試味,其他餐廳如果order一柸,都不會有呢種服務。整體黎講, 情調好,紅酒可以試味,value added, 連well done 牛扒都好味,你地話呢?當然一定再去!!
當然一定再去!!