2021-12-27
Ouiii。WeeeEat - 銅鑼灣- 紅Van 主題懷舊冰室🍳🌝Lunch非一般既懷舊冰室以香港紅van 做主題:座位令你感覺置身於小巴中,食野落單就要禁下鐘仔😳~👱🏼♀️All Day Breakfast $78 📍牛扒,火腿,炒蛋,司華力腸,蘑菇,薯蓉,茄汁焗豆,蕃茄,多士足料全日早餐, 食飽飽迎接新嘅一日😌 牛扒非常juicy 🤤👱🏼♀️蕃茄牛腩粒米粉(配牛油多士炒蛋)$57驚喜又有點失望既一個餐🤭~ 好surprise 佢個油多食落好香口, 同出面一般茶記不同😍! 但個米粉比較失色,牛腩粒很碎,湯底加左Tabasco,太重手,覆蓋左蕃茄湯應有既味🥺2 個餐都包飲料,凍飲就要加$3。另外,有小朋友嘅你地就非常合適,餐廳門口有個大空地,可以享用兒童單車設施🤩~
🌝Lunch
👱🏼♀️All Day Breakfast $78