2020-03-20 474 views
2月會員有買一送一的優惠,  岩岩好就同家姐一人一杯。由於當日已經去到黃昏, 所以唔叫咖啡, 只系叫左 ENGLISH TEA, WITH NEW YORK CHEESE CAKE. 太平洋既TEA 同CAKE,  以連鎖式既COFFEE SHOP 黎講, 都系有一貫水準, 食物內容就唔詳細講。 最想分享系, 哩個户外既 area。 本身我同家姐都好惹蚊, 所以都有點怕室外,  不過見到好多人都系室外, 就出去睇下,  原來都好有feel 下, 好多位座位同大長table, 感覺好舒服, 唔駛同唔識既人 逼埋一齊坐。 如果系沙田行街行到累, 不妨買杯茶, 坐出去, 抖抖氣。
如果系沙田行街行到累, 不妨買杯茶, 坐出去, 抖抖氣。
2020-02-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)