2023-01-09 680 views
呢度既舖面唔大, 所以同一時間容納唔到太多人, 我地星期日12點令去到都已經坐滿左人😂 因為我地有狗狗既關係, 所以店主都好好人另外係門口開多左張枱俾我地😍 食物主要以輕食同咖啡為主, 因為所有野都係即日整, 所以好似我地咁一早去就未必食到Croll喇🥲Bear Bear Madeleine 🐻($35/each)有原味牛油, 伯爵茶, 朱古力三款口味, 個人最鐘意茶味夠濃既伯爵茶口味, 質感好鬆軟, 出爐既時候暖笠笠好好食😋 因為數量有限, 所以建議大家黎之前預訂左先, 留意返每次最少要訂4件😉 我地影相既時候唔小心跌左一舊落地下, 店主見到都好好人補返一舊俾我地😝Tiramisu🍫($68)同平時食到既Tiramisu完全唔同, 一層厚厚既Cream包住一舊朱古力蛋糕, 食落幾滑既, 但係冇咩特別😅Pandan Latte🍵($45)只有凍既選項, 咖啡味蓋過左斑蘭既味道🙈如果想坐到靚位既話就真係要早啲黎, 如果唔係就可能要等一輪先會有位🧐

Tiramisu🍫($68)

Pandan Latte🍵($45)
只有凍既選項, 咖啡味蓋過左斑蘭既味道🙈

2023-01-08
$150 (Breakfast)
  • Bear  Bear  Madeleine