2024-08-27
每次經過都會比佢大大嘅落地玻璃同簡約嘅純白裝修吸引今次終於約到朋友入去試一試!Cafe內部主調係白色令空間感好大,令人坐得好舒服餐牌印刷都係行簡約風調,即刻文青氣息出晒嚟除咗有一般拉花咖啡,仲有茶同酒精選擇,另外仲有手沖咖啡食物選擇有沙律、意粉、小食、仲有burger同Benedict!Cafe該有嘅食物都有,選擇好多明太子櫻花蝦意大利粉滿滿嘅明太子包圍晒每一條意粉、配搭櫻花蝦微咸嘅海鮮香味,再加上面頭有青瓜絲增加口感,成碟意粉既濃厚又清新!煙三文魚牛油果班尼迪克蛋份量好大!而且仲好貼心咁切開咗2件、岩晒share食煙三文魚唔過分咸,牛油果鋪滿多士,Benedict 爆出嘅蛋汁,多重口感令人愛不釋手紫薯拿鐵個拉花超級可愛!一見到勁有中秋feel❤️❤️係兔兔加月亮!個顏色超溫柔~淡淡紫薯香又唔會太甜伯爵茶朱古力係我最愛嘅獨角獸!見到個拉花超開心~~伯爵茶嘅茶香加上朱古力原來好夾!環境優美,食物質素高,再配上靚靚拉花,大推薦要嚟試呀!
每次經過都會比佢大大嘅落地玻璃同簡約嘅純白裝修吸引
今次終於約到朋友入去試一試!
Cafe內部主調係白色令空間感好大,令人坐得好舒服
餐牌印刷都係行簡約風調,即刻文青氣息出晒嚟
除咗有一般拉花咖啡,仲有茶同酒精選擇,另外仲有手沖咖啡
Cafe該有嘅食物都有,選擇好多
明太子櫻花蝦意大利粉
煙三文魚牛油果班尼迪克蛋
份量好大!而且仲好貼心咁切開咗2件、岩晒share食
紫薯拿鐵
伯爵茶朱古力
環境優美,食物質素高,再配上靚靚拉花,大推薦要嚟試呀!