2020-12-20 124 views
🤎Five To One🤍何文田Five to one是韓式簡約風的cafe 🤍🤎空間感大,白色為主調,配上木枱和木凳感覺非常舒服。Cafe提供户外位置,同時歡迎寵物的cafe🤞🏻星期日都無限時,可以坐幾耐都得,真係好少小店cafe可以咁好❤️______________________Coffee 有fruity 同nutty 兩種選擇☕️Cappuccino ☕️今次叫了nutty 的cappuccino ,是很香濃堅果味的coffee,口感順滑,好好飲☕️但拉花就一般。伯爵茶布甸🍮橢圓蛋形的杯子很有設計感,味道方面,很香濃的伯爵茶味,牛奶令到布甸更加香滑,幾好食!但係份量真係好細,係平時食既布甸1/2的份量🤦🏻‍♀️______________________Five To One (何文田)何文田勝利道6號地舖#flywithme_何文田#flywithme_cafe
🤎Five To One🤍

______________________
Coffee 有fruity 同nutty 兩種選擇☕️
Cappuccino ☕️

伯爵茶布甸🍮

______________________

Five To One (何文田)
何文田勝利道6號地舖

#flywithme_何文田