前陣子非常多人去打卡嘅純白調cafe🤍入到去空間感好大 玻璃窗前對出嘅而家仲係工地 相信之後完成咗個景觀一定會好靚🤍好喜歡佢內裏嗰個懷舊擴音機🔊純白調中帶點復古味道🤍-🐟煙三文魚煎蛋酸種麵包多士 ($88)2大片sourdough 切得係比較薄身 不過非常脆 係硬身少少嗰種 味道幾唔錯 但如果再厚切少少會更加滿足🤍煙三文魚係碎條上🤣我第一次見係咁🤣唔會影響味道不過我覺得外貌的話原片上會更加靚仔🤣配煎蛋呢個組合一定係唔會出錯🤭-🌼桂花冰瑤咖啡 ($60)外貌協會會長表示 呢個樣係有滿足到我🤭用cocktaol杯上嘅咖啡好似飲落都高格調啲🤭不過味道唔係好啱我🫠桂花糖漿個味道偏酸咗少少 同個咖啡唔算好夾🫠所以味道來講冇話好喜歡 而且桂花香氣亦都唔係好突出😗
🐟煙三文魚煎蛋酸種麵包多士 ($88)

🌼桂花冰瑤咖啡 ($60)