2018-08-07
話說一見到依間野GM覺得好開心好想去食🤣好搞笑既係去到多數都係d一家人family gathering無乜後生👩👩👧全場得我地一枱後生,不過因為好多姨姨婆婆都係咁出去影相,GM緊係唔執輸影埋一份,所以同大家分享返😛-依到既素食buffet食物種類都幾多下,真係要咩有咩,仼食1.5小時平日$88,假日$108🍴環境都寬敞光猛,幾舒服。要讚一讚fill菜既速度都算快,仲間唔時會換下新菜式👍🏻味道就有啲質素唔錯,尤其菜類,咩菜都有,咩煮法都有🥦🥕🥒食素既朋友應該好滿足呢!-GM喜歡仲有核桃咕嚕肉,用咕嚕肉煮法去炸成一件件既合桃球,新穎得黎真係幾好食😍😛店鋪既炸物都幾高質素,有香煎藕餅、椒鹽豆腐、炸雲吞、炸反沙芋、焗蒜蓉包等等。-但有啲食物味道就一般啦🙈尤其賣相最吸引既紫薯球有點失望,不好吃,應該係裡面加左青蘋果沙律既關係,成個紫薯球都酸味味,一啲都唔夾🤔而沙律吧方面都比較少選擇,甜品既馬豆糕味道較淡。 不過總結食物款式都幾多,不能盡錄,係幾抵食既🤚🏻
而沙律吧方面都比較少選擇, 甜品既馬豆糕味道較淡。
不過總結食物款式都幾多,不能盡錄,係幾抵食既🤚🏻