2022-04-13 1745 views
最近朋友介紹我試呢間Green Common,估唔到食過一次之後就愛上😻一向較少食素,覺得味道總係無真肉咁吸引,但試過呢間素食店之後真係改觀晒😳無諗過原來素都可以咁好食🥰🍔未來漢堡Plus ($108) - 漢堡賣相好靚,材料豐富😋包括有純素芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅仲有我至愛嘅牛油果🥑同未來漢堡扒❤️食材都好新鮮,個漢堡扒好厚身,口感紮實,濕潤juicy,味道調得岩岩好,不論外觀口感或味道,象真度都超高,絕對比得上真嘅牛肉,油份亦比真牛肉少👍🏻連埋其他配料一齊食得好滋味好滿足💖🍝新吞拿芝味螺絲粉 ($72) - 佢地用嘅新吞拿望落同平時食嘅真吞拿魚無分別🐟食落又真係好似吞拿魚💕😃連埋d芝士食🧀味道好夾,仲食到純素芝士濃濃嘅奶香味,感覺幸福☺️芝士控一定會鍾意🥰而螺絲粉就好有al dente嘅口感,估唔到一個簡單嘅意粉都可以咁有驚喜😍整體黎講食物質素相當高,連食肉獸嘅朋友仔都食唔停口😸近排餐廳都有推出抗疫餐同外賣全部75折,真係好抵食😃👏🏻絕對係值得推介嘅一間高質素食店❣️

未來漢堡Plus

新吞拿芝味螺絲粉

2022-04-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$68 (Dinner)
未來漢堡Plus
新吞拿芝味螺絲粉