2021-12-12
自認食肉獸嘅我偶然都想走走素食路線。近幾年素食餐廳嘅style、食物賣相同味道都超乎想像地好,而素年就肯定係食過嘅top 5!素年走小清新cafe路線,光線同空間感十足,忙裏偷閑放空一下就最好不過!聖誕特別版不可能漢堡色彩繽紛,而且Impossible Meat 同肉類漢堡一樣好juicy,真係可以以假亂真!第一次食份量稍多嘅純素芝士所以終於食真個味道,少左份奶酥味但出奇地滑,非常唔錯!番薯條值得一讚,炸得香口而番薯條內裏保留濕度,唔會乾爭爭,仲超多食唔晒!試左少少不可能肉醬意粉,酸酸地好開胃,yummy!另外素年嘅coffee都幾impressive,選擇超多!我地都order左 hojicha latte ,其中一杯由oat milk轉左做soya milk,口感幼滑而焙茶味好出,approved!Menu-
試左少少不可能肉醬意粉,酸酸地好開胃,yummy!
Menu-