2022-05-04 437 views
今次跟食素嘅朋友嚟到依間素食私房菜,喺觀塘食私房菜,仲要係素食,都真係第一次,估唔到都有驚喜😋😋店舖裝修設計簡約,有少少家的感覺。由於係私房菜,當日供應嘅菜式,好多都係餐廳當日買到嘅好材料,不時不食,時令嘅食材,就特別新鮮好味啦😎😎涼拌海帶腐皮份量好多😁😁味道調校得好好!少少辣,好惹味,而且口感非常豐富👍🏼👍🏼另外兩款小食,都唔錯,尤其是係五香豆干,老闆話可以訂購,買一盒返屋企㗎。豆干味道又係調校得好好,好香,又唔會太咸或者太乾,好食又有營養👍🏼👍🏼重點要推介吓依碗麵喺佢哋特登揀嘅健康台灣麵比較幼身,口感彈牙,又真係幾好食喎😋😋配埋一啲素丸子,我食到有牛蒡,幾特別。店員話嚟緊午市都會供應,下次喺附近做嘢,都可以黎食晏~refresh一下🤓🤓

涼拌海帶腐皮

重點要推介吓依碗麵