2024-05-07 66 views
♡♡♡📍毛所樹樹 (長沙灣)長沙灣青山道124-126號Spark City地舖親戚屋企附近開咗間新店,仲要係緬因貓+素食cafe🤩🤩好吸引!一下就俾豹咁大隻既貓貓吸咗入去😍🍽️韓式芝士爆漿部隊鍋份量好唔失禮,我同朋友兩個人食到好飽🤣🤣佢有少少辣,不過係預期之中既辣度,唔會令到條脷覺得痛既😆雖然全部都係素食,我覺得素午餐肉同素肉丸都幾有誠意!坦白講食落去唔太似原版午餐肉同肉丸🍡但係幾驚喜,都幾好食!值得一試🤩🍽️黑松露薯條必定唔會出事既小食😆😆薯條都幾多,而且黑松露沙律醬都比得好大方🫣仲要薯條食得出一炸起就上菜,熱辣辣幾有誠意~🍽️維也納咖啡唔知點解而家都幾少係出面見到維也納咖啡,所以今次見到都有嗌😍咖啡加忌廉,因為加咗忌廉,所以成杯飲品都滑咗同香啲🤩🤩🤩🐱🐱入面真係好多好多貓,佢哋全部都好悠然自得,瞓既瞓,玩既玩,好羨慕🥰而且雖然緬因貓好大隻,但係佢哋全部脾氣都好好,好友善~~
♡♡♡
📍毛所樹樹 (長沙灣)
長沙灣青山道124-126號Spark City地舖

🍽️韓式芝士爆漿部隊鍋