2010-09-12
媽媽介紹黎呢到食個tea~個到無咩人, 好靜, 慢慢坐都ok。呢到專係食d 小食, 款式唔多。2個人叫碟素菜包,3個$18, 如果行前d嚮餐廳食, 就3個$25, 熱lala 好好食, 入面係d 類似d菜譜既野, 食2個都唔會好膩。仲有一碟2個既粫米雞, 細細隻, 岩岩好, 料唔多, 但好好味, 無肉感覺好健康。仲有一碟細齋, $18一碟, 份量好少, 唔太抵食, 一碟細齋只有3款(齋粒, 咖哩齋同類似腐皮既野, 無我至愛既酸齋), 但佢d齋同平時嚮齋舖食既有d 唔同, 人地d 齋粒比較硬, 但佢就好軟林林, d 味又唔太濃~gd!仲有三色飛碟, $18, 送一杯茶, 3色姐係紅椒,青椒同磨姑, 配上芝士, 好味呀! 下次嚮屋企可以學下佢咁整~係佛門清靜地食野, 人都比較靜心~2個人食左咁多野, 超飽, total$74。
個到無咩人, 好靜, 慢慢坐都ok。
呢到專係食d 小食, 款式唔多。
係佛門清靜地食野, 人都比較靜心~
2個人食左咁多野, 超飽, total$74。