2023-05-19
💜如果你同我一樣都鍾意紫色,就一定要嚟呢個秘密基地啦!呢度以紫色為主題,氣氛神秘又浪漫,坐喺落地玻璃窗嘅位置,望著彌敦道繁華街景,真係Chill正!🍽️首先,點左水牛芝士波蕃茄沙律($88),好新鮮開胃!再嚟就係$238嘅西班牙海鮮飯,開邊龍蝦配埋大量蜆肉同魷魚,好食到爆!龍蝦肉質爽口彈牙,海鮮味濃郁嘅意大利飯再加上少少飯焦,真係好豐富好好味!仲有慢煮西班牙豬肩($228),肉質好軟嫩,充滿肉汁!🍕最後嚟嘅就係基地Pizza($158),可以自選3種配料,我揀煙三文魚、煙燻豬面肉同辣肉腸,配上大量芝士,批底香脆可口,真係好好味!🍹飲品叫左香蕉朱古力咖啡($68)同Cappuccino ($52),兩杯都出色好飲!🙈原本仲叫一個好igable嘅飛天鞦韆甜品,但係唔夠時間等啦,下次再返黎試啦!
🍽️
首先,點左水牛芝士波蕃茄沙律($88),好新鮮開胃!
仲有慢煮西班牙豬肩($228),肉質好軟嫩,充滿肉汁!
🍕
🍹