2019-09-12 142 views
今日收工突然想食拉麵🤤🤤見到呢間門面好有日式風情,又有唔少好評就試試。一入門口就見到有bar枱,坐喺bar枱會睇到師傅煮麵,好有日本小店嘅感覺。拉麵有四款,三款長期都有,另外有兩款期間限定😋😋 見到期間限定有紫薯咖喱湯拉麵,鐘意試新嘢嘅我就梗係要試下啦!另外仲加咗荀同叫咗小食,焗餃子。本身想試綠茶,不過賣晒無緣啦!有得揀口味濃淡,我就揀淡。拉麵嚟到賣相幾好,紫薯好似個雪糕球咁,起初有啲驚又紫薯又咖喱會好怪,點知又幾好食喎,紫薯好香,而湯底師傅都做到淡又不失香味,唔錯唔錯!食日或餃子最怕就係又硬又多油,但可能因為佢係焗唔係煎,所以一啲都唔油,皮都好脆👍🏻👍🏻👍🏻環境安靜,坐得舒服,食物唔錯,好滿意嘅一餐💖💖

有得揀口味濃淡,我就揀淡。

環境安靜,坐得舒服,食物唔錯,好滿意嘅一餐💖💖