2022-07-12 563 views
🥢 Lady M就唔洗多作介紹啦,身為千層蛋糕名店,我同朋友屋企出街都好中意買件lady m外賣或者食一件lady m先返屋企🍰👍🏻 蛋糕賣相依然精緻無比,每一件蛋糕都睇得出佢地嘅用心製作,唔幫佢地影多幾張靚相實在對唔住件cake📷👎🏻 價錢中上價位啦,其實大家都會明白🫡 ✨ 紫薯千層蛋糕🍰我好欣賞lady m嘅千層做得夠薄,同埋好巧妙融合其他口味入去千層蛋糕,今次紫薯做得分外出色,紫薯好甜,入到口好香甜,加埋千層蛋糕嘅獨特口感真係好正!✨ 朱古力棋盤蛋糕🍰我覺得朱古力味太過甜,面頭一層朱古力醬 (ganache) 同埋裡面嘅朱古力海綿蛋糕都太甜,而去質地唔夠綿,成件蛋糕好漏好飽

👎🏻 價錢中上價位啦,其實大家都會明白🫡

✨ 紫薯千層蛋糕🍰

✨ 朱古力棋盤蛋糕🍰