📍<< 意粉屋 >>銅鑼灣百德新街22-36號翡翠明珠廣場1樓Festiva 3號舖意粉屋🍝 中價西式主題連鎖餐廳中扮演著領導者的角色。現在意粉屋已開設超過30間分店,遍佈香港、九龍、新界及華南地區。亦都係好多80 90後無限嘅美味驚喜💯‼️同生意頭腦嘅來源,成功嘅例子。回想起小時候,父母帶我去意粉屋當時並沒有太多食品選擇,現今卻有好多優惠。不停設有下午茶優惠,兒童餐選擇,芝士火鍋🫕等….由經典意粉到不停有全新主餐牌,款式繁多美味💯‼️🍑舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/6服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6性價比指數:🌟🌟🌟🌟/6回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考#意粉 #銅鑼灣美食 #美食 #回憶 #foodguide#吃貨人生 #吃喝玩樂 #hkgers #hkfoodie #hkfoodblogger #HongKongFood #eatshitsleeprepeat #HKIG #HKFoodBlogger #相機食先
📍<< 意粉屋 >>

舔舔脷指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
環境指數: 🌟🌟🌟🌟🌟/6
服務指數:🌟🌟🌟🌟🌟/6
性價比指數:🌟🌟🌟🌟/6
回頭指數:🌟🌟🌟🌟🌟🌟/6

<滿分🌟🌟🌟🌟🌟🌟>
以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考

#意粉 #銅鑼灣美食 #美食 #回憶
#foodguide