2019-04-18 154 views
經常出沒於西灣河一帶,但係都冇為意原來後街有一間咁值得去嘅cafe門面裝修好靚,休閒風,少女色。叫朋友一齊入去試吓,兩個人叫咗一個漢堡、英式全日早餐、朱古力蛋糕、拿破崙蛋糕、青柑檸蛋糕。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻呢個早餐一黎到我就已經哇一聲,因為個炒蛋真係炒得好!靚!好!滑!細心之處就係牛油都要係玫瑰型(可惜我冇影到)。份量都足夠,兩件麵包都係暖暖的。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻跟住就係呢個漢堡,佢都係正餐嘅選擇之一,但係如果男仔嘅話未必夠飽有兩塊芝士㗎,味道都唔錯。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻其實都幾瘋狂因為仲要再食多三件cake,好大食🤣當我問呢蛋糕嘅時候,老闆好細心為我地介紹。蛋糕入面我好鍾意呢個青柑檸蛋糕,酸酸甜甜好開胃,同埋佢上面嘅天鵝簡單又有特色。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻拿破崙蛋糕全部都係師傅自己整,晏晝去食嘅話就會最鬆脆

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

份量都足夠,兩件麵包都係暖暖的

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

有兩塊芝士㗎,味道都唔錯

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻拿破崙蛋糕全部都係師傅自己整,晏晝去食嘅話就會最鬆脆