2016-04-12 1338 views
一直都想試,不過平時假日好多人等位,所以星期二去試,又冇咩人,唔使等位。 睇餐牌覺得好好食咁,好多都想試,點知份量勁小。 生豪都算可以,味道都幾好雞湯都可以,但係味道唔大,感覺材料唔多,,份量都唔多! 豬扒 拉麵,拉麵很好食,湯底都很好,豬扒味道都可以,整體都很好。 咸魚肉餅飯,真係估佢唔到,勁細,超小,2啖就食完,食晚飯千奇唔好叫呢個,估唔到ge細,比例湯仲要細,同餐牌根本唔同樣,拎到黎架時候,我仲驚親,咁細架,呢個都叫飯?可能佢本身就係咁細,不過唔值呢個價錢,又唔為好多料,咸魚得好小,肉餅還可以,整體味道都可以,本來諗住再叫其他嘢食,因為唔夠,但係因為太唔抵,最後都係走!
睇餐牌覺得好好食咁,好多都想試,點知份量勁小。
生豪都算可以,味道都幾好

雞湯都可以,但係味道唔大,感覺材料唔多,,份量都唔多!
2016-04-12
$150 (Dinner)