2017-06-20 61 views
今晚放假 約左班舊同學食飯,約左八點係海港城等。咁岩我同另外個friend 都放假,一於早d出去行下,順便黎個happy hour!係K11後面有間幾有feel既酒吧,之前經過有興趣,今日就揀呢度chill下!裝修好華麗 格調一流。落地玻璃旁既地台位好特別。因為一陣要去食火鍋,都係留下肚穩陣!我同朋友一人點左杯酒,加一個parma ham. 朋友點既Yang Gui Fei 楊貴妃,聽個名就覺得好得意。本來對綠色飲品都係有恐懼,通常都中伏。點知呢杯既味道又幾好飲喎!荔枝味濃,加上Vodka,Rum酒等調較,好夾。我就簡簡單單整左杯House red wine. 味道較淡,口感較薄。唔係我最喜歡既厚身濃味型,不過都唔錯。Parma Ham比想象中大件,好抵食!!好香既火腿咸味適中,配爽口鮮甜既哈蜜瓜,真係完美配搭!聽住音樂 ...有美酒 有佳餚 ...仲有良朋細說當年情。。想起年少多好!

裝修好華麗 格調一流。

落地玻璃旁既地台位好特別。