2020-06-25 2036 views
文華既 Gentleman's Afternoon Tea 🍺食物以及服務既質素絕對對得起文華呢個招牌。首先,盛載食物既金屬容器都預熱左,防止食物溫度系上菜既時候流失;呢樣系細微且貼心既基本功夫做到👍🏼。Scotch egg 🥚🍳鬆脆可口,而且熱辣辣。層次感非常豐富,又唔會一切落去散曬😋另外鹹點方面,亦好喜歡 Lamb Samosa,咖哩味相當濃厚但鹹度適中。此外羊肉羶味都完全感覺唔到👍🏼 甜點方面造型最得意當然系雪茄造型既朱古力條啦,打卡首選 😂😂😍 系特濃黑朱古力黎既!下午茶系跟一杯自家Signiture既冰凍啤酒🍻 香味+氣泡感十足,亦都容易入口,相信怕飲酒既人都會覺得OK~