2013-11-25
0拿,明將係某大討論區上面已經係出名難食,出名既紅豆軍艦壽司,半生熟既魚生等等一早聽過。 但由於次次經過都勁多人排隊,所以冇食到。 今日經開旺角,又咁岩有時間,就試一試呢間出名難食既明將。一拎籌,起麻等20張木台,唔緊要我有時間,但亦都奇怪點解出名難食都咁多人排隊食,咁唔緊要喇出去行個圈再番來就岩岩叫到我。坐低之後,坐左成粒鐘,都係出埋D蛋壽司,八爪魚壽司果D,而大部份香港人都好鐘意食既三文漁壽司就影都冇,更加見唔到傳聞中既紅豆軍艦壽司,正當有D失望之際,我發現隔離木台係到單點緊三文魚壽司,我先發現原來三文魚壽司係同D待應講人佢先整既,咁唔駛問,起勢叫黎食喇。基本上大部份既壽司都係咁上下水準,冇乜驚喜,由於平既關係,都算超出預期架喇。 都冇傳聞中咁難食姐,即係咩價錢咪俾咩質素既野你姐,都算OK喇,呢個價。總括黎講,我覺得可以番兜,如果唔想郁D洗百幾二百蚊,志在食下三文魚都OK既。
坐低之後,坐左成粒鐘,都係出埋D蛋壽司,八爪魚壽司果D,而大部份香港人都好鐘意食既三文漁壽司就影都冇,更加見唔到傳聞中既紅豆軍艦壽司,正當有D失望之際,我發現隔離木台係到單點緊三文魚壽司,我先發現原來三文魚壽司係同D待應講人佢先整既,咁唔駛問,起勢叫黎食喇。 基本上大部份既 壽司都係咁上下水準,冇乜驚喜,由於平既關係,都算超出預期架喇。 都冇傳聞中咁難食姐,即係咩價錢咪俾咩質素既野你姐,都算OK喇,呢個價。
Other Info. :
其實入去果陣我唔知幾多錢,淨係知100蚊樓下,埋單先知56蚊連埋加一,60蚊有找,食飯時間係旺角都係收呢個價錢算係好唔錯喇,任食喎。