終於叫到男友陪我食泰夯蝦喇,之前元朗店時已經好想試咖喇,終於俾我等到開到黎尖沙咀!當晚我地食宵夜時段任食2小時 $298加一,想不到周五呢個時段仍然全場爆滿。另外最近星期六日假期加開午市流水蝦3小時放題$348加一。入座前店員會幫客人高溫消毒,在門外已經見到幾條流水道有滿滿泰國大頭蝦游游下。每人會送宮崎和牛和鮑魚一客呢塊和牛脂很不錯,軟稔有牛味。鮑魚仲非常生猛識郁ga~客人自助形式揀游水生猛大頭蝦~揀蝦要記得帶埋冰桶將蝦凍暈。可將蝦沾上鹽,放上爐燒!不過蝦夠新鮮彈牙,食原味都已經好好味。隻隻蝦都爆膏,肉質爽甜。當晚我自己都食左十幾隻。店內還有提供多款即開海鮮任食,當晚有扇貝、蚌同蜆。refill得都幾快。自助區還有多款熟食,嫌自己生燒等得耐仲可以食住自助區嘅蒜蓉蝦 同避風塘炒蝦 仲有多達三十燒烤肉類菜品提供!(雞翼種類都有6款味,大大隻)麻辣、咖喱同土匪都幾好味,必食厚肉爽滑豬頸肉。串燒雞軟骨都不錯。無油精飲品、甜品、雪糕呢d 當然唔少得~海鹽咸咸地幾解肉膩感。總括食物款式多、質素唔錯,整個用餐體驗好玩,已經值回票價~

每人會送宮崎和牛和鮑魚一客

呢塊和牛脂很不錯,軟稔有牛味。鮑魚仲非常生猛識郁ga~

客人自助形式揀游水生猛大頭蝦~
揀蝦要記得帶埋冰桶將蝦凍暈。

隻隻蝦都爆膏,肉質爽甜。當晚我自己都食左十幾隻。

仲有多達三十燒烤肉類菜品提供!

無油精飲品、甜品、雪糕呢d 當然唔少得~
海鹽咸咸地幾解肉膩感。

總括食物款式多、質素唔錯,整個用餐體驗好玩,已經值回票價~
2020-05-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$298 (Last Night Supper)
  • 流水蝦
  • 豬頸肉