2019-06-04
今天,出咗一個好耐都無去過嘅地方-旺角! 整好要整嘅嘢都差不多都食晚飯嘅時候,當然,係早飯😝 因爲都只係差不多六點,我倆都喜歡食早飯,唔洗等位之餘又無咁多人😁終於走咗上朗豪坊!係openrice搵一搵有咩食,就見到呢間,今天啱哂!成日都好怕食完一身燒嘢食味道,但今天搬咗一陣嘢加行咗陣街,我倆已一身臭汗🙊🙊 就食呢間😆😆一坐低,女友係到叫好開心呀😄😄 因爲環境唔錯,個feel亦好好,好似去咗日本咁,佢又鐘意玩呢啲⋯⋯終於今天有得玩😁 睇睇餐牌,太多嘢揀,但都不能諗太耐,始終限時麻😏揀個最正宗嘅廣島燒,睇相就知,好明顯係失敗之作🤣🤣 相信識炒嘅話,應該會更加好味,98蚊有得玩埋,幾掋😁😁跟住一個飯,道頓堀蒜香炒飯,呢個易炒好多,但個幾塊煙肉呢,又誇張咗少少,淨係得肥,煎完一點瘦肉都無🙄🙄 早知之前唔洗落油炒🙄🙄 個都好味呀!😋 呢個完成品係咪好好多呢,只係飯,確實係易炒啲😄😄之後叫多一個鐵板泡菜魷魚,呢個比較咸,可能係泡菜啦,跟住仲加埋個汁再炒,就更咸了🙈所以覺得呢個味道一般,好彩啲飯未食哂,有得送下食先覺無咁咸,玩到最後一個菜,忘記了影完成相添😅整體都唔錯㗎,都可以好評,但,後給我們嘅
整體都唔錯㗎,都可以好評,但,後給我們嘅碟就唔係好夠乾淨!呢個可以改善下就好了😊👍🏼