2022-06-12
📍All Day Cafe📍💡上水上水以前比較少呢種簡約輕食cafe最近終於有時間去試試呢間新開既All Day定位係區內算係中價位店內座位唔算多但係闊落 舒適唔會有壓迫感🐥香蒜欖油鮮蕃茄意粉🍝 $68簡單既一度意粒 但係香氣十足意大利粉掛汁度高均勻咁沾每條意大利粉🐥松露醬卡邦尼意粉 $98一上台 松露既味道撲鼻而來即刻食指大動🤤意大利粉煮到剛剛好口感爽滑彈牙🐥柑橘🍊朱古力咖啡 ☕️ $52見係特別推介但係有啲冒險既飲品因為唔係個個都鍾意呢個配搭但我個人覺得幾特別香濃朱古力咖啡添加左啲清新既感覺再加上細細粒既柑橘肉碎仲有多一種口感🐥牛奶咖啡 ☕️ $40比例剛剛好香濃易入口#北區美食 #上水 #上水美食 #美食日記 #食好西 #上水打卡 #香港美食指南 #香港美食 #香港美食 #香港 #Allday #hkcafe #hkfood #hkfoodie #homekong#hkrestaurant #hkiger #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkig #hkfoodshare #foodiesinternationalchat #globaleats
💡上水
上水以前比較少呢種簡約輕食cafe