馬鞍山出咗名係美食沙漠,好難搵到一間滿意嘅餐廳,今晚終於比我搵到喇,地點仲好方便添!第一眼看見紫色的貓貓頭,就被吸引著,感覺有點浪漫💕💕,雖然我係同囡囡食飯啫!🤣🤣雜錦拼盤($158)簡直好似為我囡囡而設,因為佢最鍾意食就係火腿、腸同芝士。拼盤有意大利風乾火腿、西班牙辣肉腸、Blue Cheese、 Emmental Cheese 等等,仲有幾片多士,非常豐富!慢煮西班牙黑毛豬扒(七成熟)配蘋果醬($168)慢煮黑毛豬扒能夠鎖住肉汁,好鍾意嗰個蘋果醬,配黑毛豬扒會覺得冇咁「濟」!松露惹菌鮮奶油忌廉新鮮手打闊條麵($88)好creamy同好香松露味,仲有就係鍾意這種闊條麵那種煙韌嘅口感!凍榛果朱古力($38)外貌很不錯,朱古力味較重!熱榛果拿鐵($35)相對起凍榛果朱古力,這杯顯得較為普通。Tiramisu 配雲呢拿雪糕($68)味道係ok的,但俾一般嘅Tiramisu 口感較實,不是好soft 同creamy那種!食物質素不錯,價錢親民,服務態度殷勤,一定會重臨!

雜錦拼盤($158)
慢煮西班牙黑毛豬扒(七成熟)配蘋果醬($168)
松露惹菌鮮奶油忌廉新鮮手打闊條麵($88)
凍榛果朱古力($38)
外貌很不錯,朱古力味較重!
熱榛果拿鐵($35)
相對起凍榛果朱古力,這杯顯得較為普通。
Tiramisu 配雲呢拿雪糕($68)
食物質素不錯,價錢親民,服務態度殷勤,一定會重臨!
2022-08-25
$306 (Dinner)