#meloin @pizzamaruhk海港城終於開了我最愛的Pizza店,有海景的店特別受歡迎,還有海港城限定薄餅🍕,下次一定要帶埋朋友一齊嚟試。🍕Cheesy Maru Oppa $146 Maru香雞配上紫洋蔥、酸忌廉醬、車厘茄等數款配料,放在手工現場烤製薄餅上,芝士拉斯,邊皮烤得香脆,來到這裏,必定要點一個特製pizza。🥗蜜糖柚子八爪魚沙律 $128當然要食一些健康又清新的沙律,沙律菜吹口新鮮,加上飛魚子和八爪魚,提升了鮮味,加入甜甜地的蜜糖柚子,感覺十分清新🍗蒜香甜辣秘製雞 $118唔好俾佢個名呃到,其實一啲都唔辣反而蒜味好香,甜甜地好易入口,新鮮即炸,皮脆肉嫩,突然覺得六件唔夠,下次要叫12件🥭芒果熱情果冰茶 $48食完油膩的食品,當然要一杯清新飲品解下油膩感覺。鍾意冰茶,因為甜度較低,但又能帶出芒果和熱情果的味道。
#meloin @pizzamaruhk

🍕Cheesy Maru Oppa $146

🥗蜜糖柚子八爪魚沙律 $128

🍗蒜香甜辣秘製雞 $118
唔好俾佢個名呃到,其實一啲都唔辣

🥭芒果熱情果冰茶 $48