2015-12-31 702 views
聽B仔涼粉就聽得多,但就一直都覺得元朗太遠未嚟過,難得今日去大棠賞葉咁近元朗當然來試試啦行遠一輪山實在太肚餓,睇下有咩食先朋友超餓望兩眼就決定好,兩碟腸粉加兩份魚蛋,腸粉夠滑,魚蛋就一般,唔爽又無味我就叫左雞翼尖同B仔涼粉,眼見十檯有十檯都叫雞翼尖,我又試下先,平時我同朋友都唔食雞翼尖,但聽過其他朋友堆介加上現場所見,我都試試先,食落又真係幾好味,有蒜香,辣味又夠,完全入味,唔怪得檯檯都叫我嘅B仔涼粉出場啦,嘩洗唔洗咁大盤呀,超多生果,心諗兩個人點食得哂,食完肯定超飽,睇下有咩生果先,木瓜.西瓜.蜜瓜.哈蜜瓜.菠蘿.大樹菠蘿.荔枝,蕉.奇異果.桃......再加椰果,超勁。每樣生果都好新鮮多汁,個涼粉唔會苦,甘味好努力食食食都係食剩D,分量實在太足。食物很滿意,但食嘢中途,有個職員用清潔劑拖地,味道難聞,影響胃口,我知你要保持清潔,但味道真係唔得。
腸粉加魚蛋
B仔涼粉
好努力食食食都係食剩D,分量實在太足。
蒜蓉香辣雞翼尖
2015-12-21
$53.5 (Dinner)
腸粉加魚蛋
B仔涼粉