2021-06-02 1512 views
成日聽朋友講都未嚟過因為住得比較遠今日終於的起心肝過咗嚟試首先我想講第一次嚟呢個商場感覺都幾靚幾舒服餐廳嘅外觀唔錯,職員都好有禮貌!講吓食咗咩先❤️我食咗一個個名好長嘅嘢😂北海道帆立貝自家漬檸檬皮牛油果三文魚子田園沙律(因為我好鍾意食溫泉蛋所以加咗一隻)佢個檸檬皮好似柚子咁樣好清新所以食落覺得好Fresh❤️本身食咗半個都飽飽地因為佢有三粒好大嘅帆立貝又有半個牛油果但係因為佢個味道令我感覺唔肥所以我就食晒啦👀另外都講一下佢個櫻花蝦味噌湯,唔會太鹹啦又有櫻花蝦味海大又多我覺得唔錯😎頭呢我就飲咗佢個玫瑰伯爵茶拿鐵我覺得個拉花特別就不在話下,因為我本身鍾意伯爵茶但係呢配埋玫瑰呢初初驚佢會比較甜咁我就問職員可唔可以走甜但係佢話因為佢係一啲本身調校好嘅,我照叫咗不過嚟到呢開心嘅係佢真係唔係好甜但係玫瑰味又出而且伯爵茶味好濃👍🏼到朋友食嘅泡菜腩肉溫泉蛋丼我都試咗,我哋嘅感覺都係覺得佢好足料,泡菜又多個微調得唔錯唔會太辣又唔會太鹹,佢中間有好多紫菜,加埋溫泉蛋嘅蛋汁,成件事好Match叫嗰陣都冇諗過有呢個質素所以有驚喜🥰
成日聽朋友講都未嚟過
因為住得比較遠今日終於的起心肝過咗嚟試
首先我想講第一次嚟呢個商場感覺都幾靚幾舒服
餐廳嘅外觀唔錯,職員都好有禮貌!
講吓食咗咩先❤️

泡菜腩肉溫泉蛋丼

叫嗰陣都冇諗過有呢個質素所以有驚喜🥰

檸啡
2021-06-02
$175 (Lunch)
北海道帆立貝自家漬檸檬皮牛油果三文魚子田園沙律
玫瑰伯爵茶拿鐵