2019-12-11 702 views
響屋企附近開咗間海街丼❤️之前已經聽人講呢間野唔錯,不過之前淨係響鰂魚涌有,好少去嗰頭,所以都冇特別試🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️點知近排喺九展開咗,我一有時間即刻衝左過去試🤣🤣🤣我嗌左呢個$230魚生丼!海膽係OK嘅,但吞拿魚會有少少失望😅😅但整體來講係可以,因為佢有個獨特嘅醋gel~可以加落返到,變成好似食壽司嗰啲飯甘,成件事好配合😌😌成個set咁嘅~左上角佢會有個茶漬飯(魚湯),你可以留返三份一嘅飯黎做茶漬飯💕💕👍🏻👍🏻個魚湯好鮮味😋😋另外我再嗌左呢個豚肉set~我自己本身麻麻哋豚肉,但呢個肉好好味,好大陣薑味,成件事好配合🤓呢個係清酒煮蜆,但我哋連啲湯都飲埋🤣🤣🤣可想而之係唔錯嘅😆😆😆呢個薯仔沙律亦出奇地好食,好足料👍🏻👍🏻👍🏻大家經過都不妨一試啊😜💪🏻

呢個薯仔沙律亦出奇地好食,好足料👍🏻👍🏻👍🏻

大家經過都不妨一試啊😜💪🏻